vagtordninger

Vagtordninger og runderinger

Vagtordninger med Sikringsvagten


Nordsjællands & Frederiksborg Låseteknik har siden 1998 leveret og monteret alarmanlæg hos såvel private kunder som erhvervskunder og regionale instanser, og for at kunne levere den bedst mulige vagtordning og eventuelle runderingsløsninger til vore kunder, er vi medlem af Sikringsvagten A/S, som er os behjælpelig med den til opgaven optimale løsning.

Sikringsvagten
Sikringsvagten A/S blev etableret i 1999 med det formål at koordinere samarbejdet mellem selvstændige installatører af indbrudsalarm og overvågningsanlæg, godkendte kontrolcentraler og selvstændige vagtvirksomheder.

De er et landsdækkende net af primært lokalt baserede fagfolk, der kan varetage installation og service af tyverialarm-/ adgangskontrol-/ og overvågningsanlæg samt udføre vagttjeneste og foretage vagtudrykninger. Sikringsvagten A/S er en paraplyorganisation, som over for kunder og underleverandører fremstår som det professionelle bindeled mellem de parter, der er nødvendige for at skabe den optimale sikringsløsning for kunden.

Sikringsvagten gennemførte i 2014 ca. 10.500 alarmkørsler, fordelt over hele Danmark, hvor vores reaktionstid i gennemsnit var 21 minutter fra vi modtog alarmen, til vi var fremme hos kunden.
Læs og se eventuelt mere på www.sikringsvagten.dk

Kontakt Nordsjællands Låseteknik
Ønsker du et tilbud vedrørende vagtordninger, eller har du spørgsmål til ovenstående, så er vi naturligvis parate ved telefonen på 48254646