Mekanisk sikring

Mekanisk sikring af døre og vinduer

Mekanisk sikring af døre og vinduer


Når man skal sikre sit hjem eller sin virksomhed mod ubudne gæster, skal man faktuelt tænke som tyven, og da det stort set aldrig vil være muligt at holde tyven 100% ude, er det vigtigt at sende klare signaler til tyven. Signaler som indikerer, at det vil koste tyven både tid og larm, at bryde ind, hvilket er to faktorer, der modarbejder en tyvs gerning og tilgodeser den kommende forurettede. Disse faktorer vil kunne bestyrkes i en væsentlig grad ved, at få monteret F & P godkendte låse. Der må gerne monteres to låse, hvoraf den eksisterende lås kan indgå og den F & P godkendte lås monteres som en ekstra lås med dobbelt cylindre.

I det tilfælde tyven er kommet ind, er vedkommende tvunget ud samme vej - det vil sige oftest igennem en knust rude eller lignende. Denne løsning vil således ødelægge en tyvs normale fremgangsmåde som oftest er som følgende:

Tyven skaffer sig adgang gennem et vindue eller en dør, som oftest er placeret, så den ikke kan ses fra vejen. Han forsøger at udføre indbruddet så lydløst som muligt - helst uden at skulle anvende rudeknusning. Når han er i huset, skynder han sig at skaffe sig en eller flere flugtveje. Det vil sige, han finder de relevante hoved-, terrasse- eller bryggersdøre og åbner disse på klem eller blot låser dem op. Dette er ofte intet problem, da der sjældent er lås på terrassedørsgrebet, ligesom der for det meste er en vrider indvendigt på hoved- og bryggersdøren, som derfor er nemme at åbne. Derefter påbegynder han sin søgeproces, hvor ALT bliver gennemrodet. Billeder og bøger bliver fejet ned fra hylderne, madvarer bliver hevet ud af køleskabene, fryserne og smidt på gulvet, kommodeskufferne tømmes for tøj. ALT bliver ransaget i tyvens søgen efter især smykker og kontanter, uden respekt for dine værdier. For at stresse tyven mest muligt, for enten helt at undgå eller mindske risikoen for indbrud, er man nødt til at fjerne følgende faktorer fra sin bolig/virksomhed:

  • God tid
  • Fred og ro
  • Gode flugtveje
  • Ingen larm
Disse faktorer kan fjernes med hjælp af F&P godkendte låse fra Nordsjællands & Frederiksborg låseteknik. Vi har et stort udvalg af F&P godkendte låse og cylindre så vores uddannede personale efter en gennemgang af din ejendom vil kunne sammensætte en mekanisk sikringsløsning, der er skræddersyet til dig, og eventuelt forsikringens F&P krav og behov, så du får den mest optimale sikringsløsning.

Kontakt Nordsjællands Låseteknik
Ønsker du et tilbud vedrørende mekanisk sikring, eller har du spørgsmål til ovenstående, så er vi naturligvis parate ved telefonen på 48254646