Låsesystemer - omlægning og reparation

Låsesystemer for enhver løsning

Låsesystemer - mekaniske og elektroniske ... Hør nærmere på 4825 4646


Nordsjællands & Frederiksborg Låseteknik kan tilbyde en lang række forskellige systemløsninger, såvel mekaniske som elektroniske, der kan medvirke til en effektiv sikring af privatboliger, erhvervsejendomme, institutioner, boligkomplekser, kommunale samt regionale ejendomme. Systemløsningerne kan dels styre adgangen for forskellige persongrupper i disse bygninger, dels medvirke til en bedre styring af de nøgler, der er i omløb til disse.

For at sikre kunderne en professionel rådgivning med de mest hensigtsmæssige og effektive låsesystemer, tilbyder Nordsjællands & Frederiksborg Låseteknik at yde konsulenttjeneste, hvor vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til de enkelte kunders behov.

Rådgivningen omfatter alt fra den spæde idé til den færdige låseplan. Der gives naturligvis en grundig rådgivning om eventuelt elektronisk adgangskontrol kontra et mekanisk system for at sikre den optimale løsning.

Kontakt Nordsjællands Låseteknik
Ønsker du et tilbud vedrørende låsesystemer, eller har du spørgsmål til ovenstående, så er vi naturligvis parate ved telefonen på 48254646