Gitre

Gitre - sikringsgitre til døre og vinduer

Gitre - til sikring af vinduer og døre


Mekanisk tyverisikring bliver mere og mere almindeligt og er stort set uundværligt, når man taler om sikring af både erhverv og privat. Et indbrud udføres i dag på få minutter, så selv - når man f.eks. har installeret alarmanlæg - er en professionel indbrudstyv (plyndring og hærgen) vanskelig at undgå. Med vor mangeårige erfaring inden for sikring af private hjem, butikker, større og mindre virksomheder, er vi i stand til at levere og montere alt i SKAFOR godkendte gitre - faste såvel som rulle - der vil kunne holde den uindbudte gæst udenfor.

Rullegitre er særdeles velegnede til skalsikring af en bygning. Desuden anvendes de i stadig større omfang til rumopdelere for eksempel i butikscentre, skoler og lignende, hvor det ofte er langt mere økonomisk, fleksibelt og ikke mindst mere sikkert end faste vægge og skydevægge.

Alle gitre såvel faste, aftagelige som rullegitre fremstilles efter mål og farve i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.

Kontakt Nordsjællands Låseteknik
Ønsker du et tilbud vedrørende gitre, eller har du spørgsmål til ovenstående, så er vi naturligvis parate ved telefonen på 48254646