Kontrolcentral

Samarbejde med kontrolcentralen DAN-kontrol

Kontrolcentralen DAN-kontrol


Nordsjællands & Frederiksborgs Låseteknik har siden 1998 haft en samarbejdspartner på kontrolsiden ved navn DAN-kontrol.

DAN-kontrol er en af rigspolitiets godkendte kontrolcentraler, som vi har haft stor glæde af, her er der tale om en stabil og seriøs samarbejdspartner, der i samråd med vore kunder og os altid finder frem til den optimale løsning i tilfælde af indbrud, tekniske problemer mm.

Læs og se mere på www.dankontrol.dk

Nordsjællands & Frederiksborgs Låseteknik har medio 2008 udvidet samarbejdet på kontrolcentralsiden til også at omhandle Den Jyske Kontroldcentral - den er ligesom Dan-kontrold også er en af rigspolitiets godkendte kontrolcentraler, hvilket vi også ser som en seriøs samarbejdspartner.
Dette har medført at vi nu kan løse nye og andre opgaver, såsom rundering via videoovervågning mm. hos vor kunder.

Vi ser en stor fordel i at benytte to kontrolcentraler, da muligheden for at afhjælpe bliver større, da alle har deres forcer - derved mindsker vi en eventuel risiko for at stå ved en opgave vi ikke kan løse.

Motto: Ingen opgaver er for små - ingen opgaver er for store.

Vi er ligeledes medlem af en organisation ved navn Sikringsvagten, der - i tilfælde af indbrud eller ved rundering er behjælpelig med at finde den nærmeste vagt - og frem for alt overholder de normtider, der er fastlagt fra F&P (Forsikring & Pension / registrerede AIA-installatørvirksomheder), så uanset hvilken form for overvågning eller vagtopgave, er vi altid rustet ud fra vort motto.

Et problem er blot en opgave, der skal løses!

Kontakt Nordsjællands Låseteknik
Ønsker du et tilbud vedrørende koncentralen, eller har du spørgsmål til ovenstående, så er vi naturligvis parate ved telefonen på 48254646