Adgangskontrol

adgangskontrol - ADK

Adgangskontrol - fremtidens nøgle


Hvorfor skaffe sig af med den gode gamle nøgle? Et spørgsmål vi ofte får stillet og lige så ofte besvarer med følgende modspørgsmål:

  • Har du check på, hvem der kommer og går i bygningen og i hvilke rum?
  • Ved du, hvem der har nøgler, og hvor mange der er i omløb?
  • Skal alle have adgang til alle dele af bygningen, på alle tider af døgnet og året rundt?
  • Har du tænkt på omkostningen, besværet og det mægtige tidsspild, når f.eks. en person mister en hovednøgle?
  • Ville det ikke være rart at kunne kontrollere, hvem og hvornår en brik/kort-holder har været i bygningen, og i hvilke rum den pågældende har været?
  • Har du overvejet, om det ville være sikkert og praktisk at bære synligt Id-kort? I så fald ville det nemt kunne kombineres med adgangskort. Adgangskontrol hører mere og mere til dagens orden i virksomheder med både få og mange medarbejdere.
Du undgår hurtigt og effektivt, at uvedkommende færdes i din virksomhed, og med en effektiv adgangskontrol kan du også se, hvem der har været hvor samt hvornår. Det er en stor hjælp, hvis en situation senere skal efterforskes, enten i situationer hvor personer kan fældes eller frifindes.

Du kan også med stor fordel tidsbegrænse, hvilke brugere, der må have adgang til hvilke lokaler med både tid og dato/dage som faktor. Adgangskontrolsystemet er meget brugervenligt både overfor medarbejdere og administrator, som alle vænner sig hurtigt til både kort og koder i stedet for nøgler.

En tabt nøgle giver let tyven adgang og vil ofte stille den sidste medarbejder, der "vist nok" huskede at låse, i et meget dårligt lys - og nok det værste i miskredit - indtil det måske opdages, at der er forlist en nøgle, som de ubudne gæster har brugt til at skaffe sig adgang med. Et tabt kort vil derimod blot blive slettet i systemet, og sikkerheden er stadig i top i løbet af få minutter. Det fundne kort vil ikke kunne misbruges, da der skal bruges en kombination af både kort og kode for at komme ind.

Nordsjællands & Frederiksborg Låseteknik servicerer og monterer op til flere forskellige adgangskontrolprodukter, men valget vil ved nyetablering som oftest falde på et af følgende produkter, afhængig af opgaven.

Ring og få rådgivning til jeres nye eller gamle adgangskontrolanlæg på tlf. 48254646

Salto Adgangskontrol
Salto adgangskontrol hører til en hel unik adgangskontrol familie, der er bygget op efter et helt utraditionelt og omvendt koncept, da det i Salto er brikken/kortet, der bærer rundt på alle informationerne om, hvor og hvornår den må give adgang til de pågældende døre m.m.

Denne unikke opbygning af brikken/kortets virkemåde gør det muligt i både små og store virksomheder/bygninger at vælge 1, 2 eller flere indgange/udgange, hvor man vælger en traditionel væglæser, der er online. Det vil sige, der kommunikeres på bygningens eget IT- netværk, så der ikke skal tænkes på lange dyre kabeltræk (al kommunikation er naturligvis krypteret) med den pc'er, der skal administrere alle brugere og døre. Denne væglæser opdaterer alle brugerne hver gang, de går igennem denne, samtidig med at den henter brugernes færden i bygningen.

Denne unikke kommunikation mellem brikken/kortet og læseren gør det således muligt at anvende en helt speciel enhed på f.eks. de indvendige døre. Den monteres direkte på døren og kan via en batteripakke køre 100 % kabelfrit, men kan stadig alt det en traditionel adgangskontrol ville kunne. F.eks. låse op og i efter et tidsskema, holde døren åben efter ønske fra en given bruger, log hændelser mm.

Batteripakken, som enheden er forsynet med, kan låse døren op og i ca. 60.000 gange, inden den skal skiftes, hvilket den selv indikerer både akustisk ved døren og med markering i programmet. Denne type enhed fås i et hav af varianter, så den kan dække de fleste opgaver uden problemer, og da enheden ikke kræver nogen form for lang og ofte fordyrende kabeltrækning i bygningen, er det også en utrolig økonomisk og stærk løsning.

Kontakt Nordsjællands Låseteknik
Ønsker du et tilbud vedrørende adgangskontrol, eller har du spørgsmål til ovenstående, så er vi naturligvis parate ved telefonen på 48254646